Dakkapelreiniging.NL is een bedrijf met een unieke aanpak in het reiniging van dakkapelen. Deze startup ontgroeide het ‘Excel-stadium’ en had behoefte aan een systeem waarin de complete marketing campagnes en order verwerking te volgen was. Na onderzoek bleek dat voor het marketing proces (klant select, mailings, etc) niet direct een (betaalbaar) pakket voor handen was wat hiervoor geschikt was. Voor de planning is na onderzoek Marlin (PCA Mobile) geadviseerd en geimplementeerd. De rest is gerealiseerd met een maatwerkoplossing in Java, Spring Boot en AngularJS. Deze maatwerkoplossing integreert op asynchrone manier met Marlin. Opdrachten komen via de website binnen, rollen door naar het planning systeem, waarna opdrachten worden uitgegeven op de tablet van de medewerker buiten dienst. Status updates worden asynchroon weer verwerkt in ClearView en overzichten, exports en facturen worden (al dan niet automatisch) gegenereerd. De klant bespaart hiermee in ruime mate op de hoeveelheid uren die de medewerker planning voorheen nodig had en geeft aan dat door deze combinatie van systemen de aandacht veel meer op de operatie gericht kan worden (i.t.t. de administratie). Het geheel draait in een Docker container op Amazon EC2 instances.

Java, Spring Boot, JPA, Hibernate, AngularJS, Docker, AWS EC2, CloudWatch, RDS (MySQL), system integrations

Hi, I’m mlindhout